Blue Flower

Het meest geavanceerde systeem voor meridiaananalyse en energetische therapie. Het i-Health meridiaan-analysesysteem is een van de weinige systemen die u reproduceerbaar en duidelijk informeert over de werkelijke energetische status en vitaliteit van uw gezondheidsprofiel. Het is gebaseerd op technieken zoals al eeuwenlang door de Chinese geneeskundigen wordt uitgevoerd. Het i-Health energie-therapiesysteem behandelt op energetische basis met licht, kleur, galvanische stroom en magneetvelden. Het energetisch behandelen is op natuurlijke wijze en zonder supplementen en middelen.

Voor wie is die methode bedoeld?

Voor ieder mens die het  serieus neemt met zijn gezondheid.Niet alleen de huidige toestand van uw gezondheid is belangrijk, maar ook de gevaren die uw gezondheid in de toekomst bedreigen.De methode kan dit opsporen en aanpakken. Er wordt dan onderscheid gemaakt tussen lichamelijke(fysieke)en psychische klachten.

Ook de onderlinge relaties en de prioriteiten worden aangetoond.

De lichamelijke lachten kunnen o.a. zijn:slapeloosheid,oververmoeidheid eczemen. parasietaire belastingen en het lijden onder een niet juiste virus verhouding.

Als psycho-emotionele klachten kan men o.a. denken aan:depressieve klachten,angsten,paniekaanvallen rug klachten slapeloosheid etc.

 

Waar komt de i-health methode vandaan?

De wetenschappelijke achtergrond wordt geleverd door de acupunctuur,de Ayur-Vedav-de energetica-voedingsleer -pschychotherapie  zoals de EMDR en programmas uit de motoriek en bewustwordings processen.

Deze meetmethoden zijn in de ruimtevaart en in vele ziekenhuizen toegepast 

 

Meten is weten.

Het groet voordeel van deze methode is gelegen in het feit da talle testen en therapie vormen worden vastgelegd. Zo heeft inzicht in de toestand van de client en kan men deze vergelijken met voorgaande testen.

De meetwaarden zijn met andere clienten te vergelijken en geven een goed beeld van de toestand waarin de client zich op dat moment bevind.

 

Belangrijke aandachtspunten. 

SOORTEN BEHANDELINGEN:

Er zijn vele soorten van behandelingen mogelijk. Als ik er een paar mag noemen dan kom ik op:allergieklachten ,eczemen , vermoeidheid syndroom, rug-nek klachten, faalangst, hyperventilatie,hoofdpijnen, geen of slechte reuk - en smaak vermogen .

 

ALLERGIETEST

Van de Nederlandse bevolking lijdt tussen de 3 tot 8 % aan allergische reacties. Onze Praktijk is toonaangevend in een onderzoek methode die het mogelijk maakt inzicht te krijgen in de aard van deze allergische reactie. Middels een uitgekiend anamneseformulier en een allergie scan onderzoeken wij de allergische achtergronden. Daarna wordt bepaald of van een allergische reactie gesproken mag worden. Zo ja, dan adviseren wij een I Health allergie behandeling middels een uniek en door ons zelf ontwikkeld protocol. Normaal gesproken is 1 behandeling voldoende om van deze allergische reactie af te komen en met een blijvend effect.

ALLERGIE BEHANDELING

Allergie behandelingen voor o.a. hooikoorts, voedingsallergie, huismijt en zonne -allergie. Een uniek behandelprogramma waarbij u meestal met een of een  paar behandelingen niet meer gevoelig bent voor de desbetreffende stof. De klachten verdwijnen meestal volledig.

SCANS

We scannen o.a. uw totale gezondheidsprofiel (APK), uw wervelkolom, uw bloedsuikerspiegel en uw allergische problemen. Hierbij wordt gezocht naar specifieke middelen om het lichaam te ondersteunen. Daarbij wordt duidelijk waar het lichaam het meest behoefte aan heeft.

ZAP SCAN

Een zeer effectieve manier om virussen, bacteriën en schimmels op te sporen. Goede resultaten worden o.a. bereikt bij de ziekte van Lyme, Pfeiffer, ernstige vermoeidheidsklachten en eczemen.

AFT-SCAN

Een scan waarbij de micro doorbloeding van organen en weefsels gestimuleerd wordt. Dit kan bij veel chronische klachten worden ingezet, zoals Whiplash, Reuma en Spierdystrofie.

CORE-BELIEF

Dit is een unieke behandeling gericht op psyche en emoties. Deze kan worden ingezet in geval van onvoldoende verwerkte ingrijpende gebeurtenissen, burn-out, ernstige emotionele trauma’s en andere onverwerkte emoties.